Pages

Tuesday, January 11, 2011

FIRST DAY WRITE POST KAT BLOGGER



Salam 1 Malaysia
welcome 2 my blogger the tittle is "BOONGAARTSHOES"..ini first write jari ak dgn pantas nye menaip post n how to share my story to everyone ....


finally,lastly syukur alhamdulillah saye "NOOR MAZRIHA BT ZAHARI" berangan-angan nk create blog sndiri..
 dah banyak ak sign in but semua nye wrong pasword..lupe kan sebab ak suke mum maggi je kot..hehe
 sekarang 2010;isu yang hangat dibicare di bibir2 org ramai ialah "FACEBOOK","BLOGGER","TWITTER"  n so on..smpai yg dah rami jual baju la shawl la kat fb ngan blog....


..ati ak berdetik dengan kenyang sempoi-sempoi mcm tepi pantai."DUP,DUP,DUP" nk try la ada blog


why ak nk ad blog:may be ni ad la kecangihan teknoogi yg ade..pas2 mengisi kekosongan mase cuti n hobi ak seku sekodeng  the other blog...


sesiape insan ciptaan "TUHAN"  yg ter on n nk follow  jgn segan jgn malu..masuk-masuk ramai-ramai..maybe mule2 ni ak kaku ag r nk tulis blog ni kan bahase ak gune yg x bape nk good bab ala ak ni kan x ad pengalaman nk create post ag....bile ak dh byk spend time kat blogger ni maybe korang pun kalah ngn ak kut..heheheheh..


who know one day  ak dipilh award best blogger....ops!!! terlebih sudah
kepada yg dah ad blogger 2 jgn lupe la teach ak cm ne nk expand kan ag blog nie....ilmu x boleh kedekut.....maybe sebab lain ak nk wat blog nie ak nk aja mak ak r gak kan..sebab nti ak ng fmily nk wat busines kat blog ie..skunk nie kecil2 lan dlu r..mgkin lame nti perniagaan 2 ak crete kat blogger je.so nti ak akn post dr mase ke semasa la..

0 ulasan:

Post a Comment