Pages

Sunday, January 23, 2011

"ICT"
ape 2 ak pun x tahu tp famous r beb pde mulenye masok free tp dah ramai join g sane alik-alik kena pay pulak..nasib ber r one car just pay RM10 jer....mostly ramai org story sal nie..ak pun ckp best ke g sane ape je yg ade..ad satu member ak 2 bg tahu..mcm g korea beb semua ad.....
ak pun cite r kat my mom.mom x nk g wat ape je...
.jom g nak sane..orang kate best sgt2..nk layan punye layan kerenah ak..mak ak pun bawa ak g KL..nk jadi kan cite semua berlaku secara kebetulan adik ak ad kat kl umh couzin ak....
ak pun g ngan mak ak.....
malam yang dinantikan:ak g r satu kete avanza yg di bawa oleh Aqil Sulong.....


jom intai ape yg terjadi...



ni sudut atas ict kot






    







0 ulasan:

Post a Comment