Pages

Sunday, January 23, 2011

JALAN-JALAN WITH 2 MAK SEDARE MUDE

nak jadi kan al-kisah nye...i'm (NOOR MAZRIHA) memperkenalkan diri sebagai anak sedare yang paling cute paling comel...hehehehe...(angkat bakul sendiri plak cik adik...) btol ape kenyataan tau....
maybe one day dapat jadi ratu cantik mcm ikon
ERRA FAZIRA


ni al-kisah nye:
black shirt: mak sedare ak name- MADIHAH BT MAT
sweet name -ACU
umo-21

pink shirt: mak sedare ak gak 2..chinese 2..kami ni ad la cmpuran chinese jepun....
name-NOR FASILA MUNIRAH BT BUSU NOLLAH
sweet name-ACU
umo-18


jalan-jalan r satu bandar mentakab 2 with couzin n adik:
afiq,lili,haikal
ad gak r lagu ak nk nyanyi...mari kawan-kawan kita jalan-jalan....jalan-jalan sampai kena saman
pergh.menyirap je lagu kene ejek ngan adik ak...ak ni drive r car dlm 10 minit r dr umah ak
tertibe dh puas ronde-ronde smbil jalan kaki.
ad yg bengang gak bile minyak kete ak je yang tong sndiri nk jalan semua..

situasi 1:makcik ak ni kena berak ngan taik burung kat bandar mentakab
 memang byk r burung berak jadi jalan jgn tgk atas
ak punye gelak 2 smpai ngis2..
jahat kan bukan nk tolong...

situasi 2: ak dh gelak-delak terbahak-bahak smbil jalan nk ke kete..
tibe2 ak pelak kane gelak ngan dieorg..
ak tgk ade paper terselit je kat wafer kete.ingat kan ank aje nk meminang ak tp..hehehehehhe
ak kena saman.
errrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
kesalahan:tidak meletakan kad parking kete kot

mood sedih: sebab duit ak melayang bayar saman



sempat posss..errrrrrr
sweet nye:memang macam x penah jmpe camera nie.....
jalan-jalan sampai kena saman
situasi 3:jom la balik dah kena saman......duit pun dah habis..
x sempat nk shoping sempat pegang dan tengok je.

ha so okay nti ak dapat duit with my fater :good bye: ak shoping sorg2 je..

0 ulasan:

Post a Comment