Pages

Saturday, January 22, 2011

KENANGAN DI SMK TEMIN "2008"



ni geng:hana,baiyah(keli),aku(gha),wanie gempo,jaja,wani tuki,yan,zira,laili..
ni antare yg ad pic.....
yang x ad:amani.,mazenah

     ni ak nak mula introduction...first sekali sory lame x update blogger ni..mase yg ade x mengizinkan 
utk stay 24 hour depan my leppy nie.
assigment. latihan utk get ready kem..myebabkan tubuh ku penat x terkate.
jadi xsempat la nk update ape story kat cnie
jam 6.00 p.m: ptg nie sempat la ak update jap sebelum g pasar lambak...
tetibe ak remember kwn2 ak msae skol dlu...semua dh wat hal masing2...kawan yg otai bersama..ape2 hal je gado ke makan ke ngumpat ke termasuk r mandi ke basuh baju ke mesti same2..bab kite org ni dok ostel jadi dah cm adik beradik..miss r sgt2....harap r jauh ane pun korg berada korang stay gat gelaran ni
"GENG GBS"
gelaran mase kite org sekolah dlu...walupun ak pengawas tp tetap otai...ala cume pangkat je pengawas tp blh dikatekan mawas la jugak..hehehehe..pantan ckgu x ad kite org msti mrayap kelas kwan-kwan..ala maklum r wlupun kiteorg best prend tp x same kelas an....
ape yg ak selalu cntact die org cume menggunakan fb.......col jika ad yg penting..

kawan kami:

1.syazwani amira:ak dgr story die blajar dan sekrg berjinak2 dalam dunia lembu...
maybe perladangan kot......

2.nursyazwani tukiran:ni la yg ak best nie.dh pun menjadi seorang askar....tahniah.

3.nur azira huda:belajar kat kolej yayasan melaka dalm jurusan computer kot

4.nur amani:baru je lepas abis study form6..

5.nur  laili:pun sama status nye

6:azean nur atikah:dah pindah kat kelantan lepas abis je spm..jadi x thu di mane.

7:nur baiyah:dah market la kot..dh jadi kerani.

8.rusniza:jauh menyempang dri amik perd sekarang dah jadi ahli farmasi..die sedang study kat kolej shah putra:kuantan

9.mazenah:ni la satu-satunye  member ak dh kawin dan da ad ank 2..hope bahagia

10.nurul hana:member ak paling cun macam mayat hidop.....keje cume dekat bawah ketiak mak nye..ehhehe

11.dan last sekali ak(noor mazriha) masih balejar di institut sains dan teknologi daul takzim dalam jurusan accounting

posing kat padang'curi mase cikgu kua..

walaupun korang jauh tp korang sentiase d hati ak:muahhhhh


ni mase kempen bomba 
me n laili:time ni pinjam bj adi2 nk jadi p.islam



laili,yan.amani ,jaja

yaya n laili....usha partguard

0 ulasan:

Post a Comment