Pages

Sunday, January 16, 2011

Korean drama "Boys Over Flower"

    
  Boys Over Flower by : Noor Mazriha

Hello untuk semua yg follow my blogger....ni ak nk story sal movie yg ak tgk untk mengisi mase boring
lo...ak ni ad sorang sepupu ni...Nur Atikah Zulkanaini umo die 18..ak memang x mengerti gak ngan die nie..
die ni blh dikate kan hantu cite korea r......movie lagu gmbar stail semua r die hafal..pling ak tgk die suke gile
watch cite korea nie kat astro 391 "KBSW"..

Nak jadi kan cerita ak punye pelik tgk die like je tgk cite korea..one day 2 ak pun try la
tgk..pergh best ga layan movie nie..tp movie nk bukan first movie ak tgk r...
ak pernah tgk r cite.."FULL HOUSE" "MY GIRL" "YOO HEE" "BOYS OVER FLOWER".
perggh..yg paling ak like movie "boys over flower" memang best r....







synopsis:cite ni mengisah kan cite 4 laki yg kaye dan diminati rmai perempuan dan diorang
ni skolah kat high school..nk jadi kan cite jun pyo nie minat kat perempuan nie...pergh memang best r..
kalau korang nk thu lebih dapat kan di pasaran...




Ak memang like cite nie sampai ak sngup bli dis die dalam 18 inggit la..
lau ikutkan x la mhal sgt tp kire membazir gak r,,,mcm2 blh bli ngan 18 inggit 2 tp sebab 
ak suke ak beli la..tp ak blh kate stoy ni best r..terbaikkk r wok..


ni salah satu adegan dalam story nie..

0 ulasan:

Post a Comment