Pages

Thursday, January 13, 2011




Minyak parti halia @ losyen parti mustajab.................losyen ni memang mesra gile r ngan ak,,setiap ak g minyak ni mesti ad r kat dalam tas tangan ak.....(untuk melegakan kesakitan).............kurang sikit la kesakitan bile time segugut..ni sebab pada mule nye ak x bape nk suke amik pil-pil dari hospital..












dah 3 biji telan dalam mase 2 hari nie....




Memangla pade awalnye ak x minat nk amik ubat-ubat ni tapi mase ak sekolah dlu selalu sgt ponteng sekolah kesakitan...ak kena pngil ngan cikgu rogayah nie...

cikgu:mazriha kenape awk selalu x datang sekolah..awk kan tahu spm tinggal bape bulan je lagi

mazriha:cikgu,saye x dtg sebab saye segugut cikgu..nk buat keje bangun pun x mampu

cikgu:sampai bile kamu nak terus macam ni...

mazriha:saye tahu cikgu.

cikgu:kamu kena fikirkan satu care smpai bile kamu nk ponteng je..kalau kamu dh kerja kamu boleh dibuang kerja paham x!!!

mazriha:saye tahu cikgu...saye akan pikirkan carenye

sejak dari hari itu ak pun g la klinik sulaiman ni bile ak segugut n die suggest kan ak pil tahan sakit...
berkesan memang berkesan tapi ak takut gak r ak amik ubat ni setiap bulan bile ak segugut..nanti mandul ke kanser ke..byk org bg thu n ak pun search kat intenet risiko untuk wanita...so lau boleh jauh-kan la ubat ni..lau ad kat umah sorok2 la...wat2 cam x nmpk je.....


:SEGUGUT SUKAR UNTUK HAMIL

Ala x kisah la janji tahan sakit..x kisah la...jawapan yg paling penting cm ne nk buat segugut 2 ilang..jwapan nye kena bkawan cepat la syg oi..hahahhahha....ala...2 yg big problem 2...
kalau kawin cm beli baju 2 ok la..ni kawin nk pkai duit yg banyak..nk senang cite tgu ad 15ribu baru jalan majlis nye kot...tambah gadis nie mesti nak kan satu majlis yang sempurna..yela kawin ni satu anugerah kan utk kite..jadi pe salah nye kite hargai dengan CEMERLANG ,GEMILANG TERBILANG...





istimewa nye majlis kawin bagi seorang gadis


bangga la diri ni mendapat segugut kerana itu tanda anda masih dara...
eh jangan salah pham la..bukan la x segugut x dare....
mngkin ikut hormon masin2 lol....adoi kesakitan dh datang
\
bye......




0 ulasan:

Post a Comment