Pages

Tuesday, March 1, 2011

Hadiah...hadiah..hadiah

27.02.2010

hadiah..hadiah..hadiah...

thank pada paesh azex..(aku suke name 2)
walaupun hadiah ni just lolipop aku hargai
sebab sepanjang aku kat INSTEDT nie first time ade orang bagi present nie...
so aku akan keep lolipop ni walaupun dah luput..hehehehe..

Muhammad Faiz Zakaria a.k.a paesh azex
ape-ape pun thank a lot coz sudi berkawan dengan aku..
i.m happy u be my friend
n u person yang happy...bile ko ad time aku sedih aku rase lega beb tgk muke ko..sebab ko enjoy..
untung sape jadi awek ko sebab ko seorang yang happy mesti awek ko 2 lame2 x ad gigi  sebab x kering gusi gelakan ko..
walau apepun pertemuan yang singkat ni memang happy la sebab mase utk aku jadi seniur kamu pun x sampai satu tahun lagi.....
kalau ada salah silap maafkan la k.......
thank gak sudi pinjam telinga kau utk dgr masalah aku....

ucapan: kalau ingat bulan ingat lah pertemuan ini..kerana dirimu begitu berharga....!!!!!
pelik-pelik....

0 ulasan:

Post a Comment