Pages

Sunday, March 20, 2011

i miss my family..my little couzin "Adam Haris".
" someone" yg aku tunggu dr smlm x muncul.
rindu ni maybe sebab lame x balik kot..walupun ni first time aku berjauhan
dgn fmily utk kejar cite-cite aku..
pengorbanan nie memang susah tapi aku akan hadapi.
walaupun aku perempuan tp aku anak sulong..
semua keje aku ygbuat.
kdg2 aku rase cm penat gak la sbb harapan d tgn aku..
ape yg aku nak.. ckp je msti abah aku akan tunaikan cume lmbat atau cepat je.
same mcm umi aku walaupun mulut die bising aku akn dpat gak ape yg aku nk,
adik aku sorg-sorg nye lelaki..tapi kite org selalu gado...aku pun pikir smpai
bile je nk gado ngan die..ape pun ak syg die.....sebab die seorg yg bik dan pemalu..
aku rase ujan-ujan nie aku makin igt dieorg

abah umi: yaya syg sgt korg sebenarnye yaya dh korbankan org yg yaya syg
demi kamu..sehingge la baru skrg yaya jumpe seseorg n buka pintu hati
yaya utk seseorg yaya syg...
to abah: thank sebab sanggup nk tanggung k.long blajar kat luar negara utk buat ACCA
semate-mate nk k.long jadi seorg akauntan yg profesional..

umi :walaupun kdg-kdg k.long suke mrajuk ngan umi tp k.long
syg umi wlaupun brg umi syg lau k.long mtk umi mesti bagi..

adik :ha..ni memang suke bergado n berebut ngan aku..terutama nset ngn tv...
tapi disebab kan ku syg die semua nset baru aku die pkai smpi aku just pkai nset cikai..

it's ok la...

love u all



my little couzin "Adam Haris"
love :my mom and dad
adik bongsu : haikal


2 ulasan:

paesh azek said...

family is first .

noor mazriha bt zahari said...

tapi lau pinka first in my life..cm ne 2..hehehe...pinka n family sgt penting bagi saye...

Post a Comment