Pages

Saturday, March 19, 2011

Jom Heboh




"Jom Heboh"
selalu aku just dengar org cakap tgk kat tv
tapi kali ni aku dah pun berada kat sane...
lokasi"
Dangan bay Johor bharu...
memang enjoy la penat pun ade duit pun banyak kuar...
tapi yg syok dapat jumpe "Akim af"
x sangke say..
nak jadikan cite cm ne blh lepas sampai ke sane
tekkkkkkkkkkkkk

nset berdering: kring,kring,kring
arina: hello ya..jom g jm heboh aku bg ko 5 minit nak siap
ya: ha!!!!ko bia betik...sempat pulak g....

jeng..jeng..jeng..
disebabkan excited sgt dah x pikir mlm kan byk kedai tutup yg thu just go..
tgk-tgk die dh ade kat depan pin2 umah aku..
Samapi-sampai je semua both dah close..erm...sedih gak r n
x terpikir plak smpai nk overnight..semate-mate nk g jom heboh..adoyai..kite org pun lepak la kat danga bay smpai kul 2.30 ..
jeng.jeng ade r mamat polis ni dtg dik tempat ni dh tutup..pergh

nk tido mane say..yg kwn aku ni dh ngis da..hahahahah.
kite org pun col arina n gerak g lepak kat ane nth la nme tmpat 2..bab nye
aku ni jenis suke membuta bile naik transport...so yg overnigt bukan aku tp dieorg..jgn mrh
heheheheheh..


poss....depan danga crew.
5.30 a.m:mkn MD






2 ulasan:

arina afiqah said...

hehehehehe...
best kn....perjalanan yang x dirancang la yg menarik...nie sume suprise dr mr.red aku...hehehehehe....hopefully ko enjoy la dok johor nie.....tmpt yg kite overnite 2 kat stulang laut la...ble2 ada function kite ajak mr.red g ag ea...hehehehehehe

noor mazriha bt zahari said...

rojer mr.red je..thank friend...hope kite dont putus kwn r 4 org..ops..5...tambah mr.red

Post a Comment