Pages

Saturday, March 19, 2011




tapi dah nak buat macam mane dah tak natural beauty

Assalamualaikum

Aku kan selalu gerak ane-ane mesti make-up..kadang-kadang rase cm penat,rimas gak la sebab kadang-kadang nk jalan kat panas susah takut cair make-up dh bak puteri lilin la....Sometimes muke nie kena gak rest dari make-up..

tuttttttt....saye ni bukan la secantik Siti Nurhaliza tapi se manis erra fazira la kan..cewah..terlebih sudah..Sekarang nie aku rase tabiat make-up aku dh kureng kot just
make-up time aku nk g kelas tau pun aku ade aktiviti formal....So kepada cowok-cowok di luar sane lau suke aku bia la sebab natural beauty..hahahahahahhaah...

Hari-hari g kelas aku ase selekeh je kot tapi x ade lah sampai pakai selipar jepun ke baju org asli ke...Tapi aku ase life aku always ngan make-up sampai sangup abis beratus-ratus beli make-up x kisah la make-up 2 ori x ori yg penting sesuai ngan kulit aku..Sebab aku ni jenis yg sensitif cikit, lau salah pakai je bis r muke nth cm ape jerk.....

Cume satu je la yang aku belum buat.."CUKUR KENING "coz aku nk wat 2 time aku kahwin..Sekali dah cukur nanti nak kawin seri dah x ade sebab aku ni suke make-up so kelainan aku bile cukur kening je r....

Kepada kaum hawa like-like la make-up sebab bukan hanya untuk cantik tp untuk
mengelakkan muke kite pucat...

Koleksi make-up









2 ulasan:

paesh azek said...

wahh . banyakk barang make up .

noor mazriha bt zahari said...

heheeheh.....awk kena standby money lo...

Post a Comment