Pages

Saturday, March 19, 2011

Sebelum 2 aku nk story aku rase aku x ade terikat dengan ane-ane pihak untuk aku jatuh cinta kerana segala pertanyan aku terhadap seseorg telah terjawab..Aku bukan bodoh masih tunggu lelaki yang hipokrit yang suke lari dari masalah..Cume aku sakit hati ko ingat senang-senang je ko nak buang aku..Aku harap one day ko akan terima dan rase ape yg aku rase sekarang!!!!!


Pertemuan yang singkat telah membuka kembali pintu hati aku
untuk jatuh cinta lagi...
tapi aku rase mcm x pasti sebab dalam diri aku masih lagi
ada perasaan "takut"..

"takut" peristiwa setahun yang lalu jadi lagi..
macam mane aku nk hadapinye...
6bulan aku amik mase untuk jadi seperti sekarang
be happy,smile always....

Titik permulaan antare aku ngan die masih bermula
dan aku akan jage selagi aku mampu
tapi lau kamu tinggal kan aku jugak itu kehendak kamu..

Aku seorang perempuan yang senang sayang org
dan susah untuk jatuh cinta pada someone
tetapi kenapa semua lelaki hanya mempergunakan aku..
aku x tahu sama ada kali ini hubungan yg ada ini serius atau sekadar di pinggiran..

Aku sering berdoa kepada Tuhan supaya menunjukkan aku untuk membuat pilihan
yang terbaik dah sebab aku wanita yang lemah juga aku harap
insan yang aku sayang kali ini tidak mempermainkan setiaku padanya.

p/s: mama sayang papa...
status: i'm not single
date:15.march.2011 .i love someone..

2 ulasan:

paesh azek said...

alhamdulillah la kalau cam uh . LIKE x999 . hehehe :)

noor mazriha bt zahari said...

amin......always in my partner life...syg kamo...

Post a Comment