Pages

Saturday, April 30, 2011

Luahan Hati aku.....

Dup...dup...jam menunjukan 11.45
nak tido mate x ngantok...
dengan hanya luahan di blog dapat aku ceritakan..
mungkin ini care utk melegakan segalanya..
air mata aku jatuh lagi sehingga aku sendiri x tahu ble ia nye akan berhenti mengalir...
satu persatu terburai dari pp..
sambil aku menaip semakin laju air mate aku jatuh
tapi itulah hakikatnya..
Segala pertanyaan dan persoalan akn terhenti apabila aku menangis...

kenape awk buat saya mcm nie...
kenapa awk..kenape...
saya beri kepercayaan sepenuhnya kepada awk
saya memerlukan awk di sisi saya..
awk tahu x saya telah melepaskan org yang saya sayang demi awk
sebab dengan ape keputusan saya buat saya cikit pun x pernah menyesal
menerima awk adalah kehidupan baru bagi sya..
dan saya menerima awk seikhlas hati dengan tangan terbuka...
saya bagi sepenuhnya hati saya untuk awk sebab satu je
"SAYA SAYANG AWK"
tapi kenapa awk,,kenape,,,kenape,,,
awk wat saye mcm nie,,,,
awk selalu kate awk sayang saya...
"love u lalink"
setiap hari awk x pernah lpe utk ckp semua 2 pade saya...
saya telah buang semua kenangan saya pada die sebelum nie demi awk..
tpi kenapa awk x..kenapa....????
kenapa awk mesti simpan semua gambar die lagi..kenangan syg awk pada die
segala-galanya kenangan awk dengan die awk masih simpan..
lau awk betul-betul dah lupekan die..
awk x akan simpan semua kenangan awk ngan die
sebab awk ade saya...
perasaan saya tibe-tibe bertukar jadi satu perasaan
yang saya sendiri x yakin..
adakah apa keputusan yang saya buat nie betul...
adakah awk masih sayang kan die...
masih berhubung ngan die.
kenapa..kenapa awk...kenapa..

luahan ini diluahkan hanya utk aku lepaskan ape yg aku simpan
thank kepada pembace yg sudi mendengarnye..

Thursday, April 28, 2011



Smile..Relax...Cool...

aku try try tok cool,relax...
anything yang happen aku just set kat mind..
" he stay love me"
tapi selalu macam nie...
boleh ke bertahan..
walau ape pun yg terjadi..
aku akan try the best...
bertahan dan terus bertahan demi kamo...
"aja-aja fighting"

Tuesday, April 26, 2011





Sesaat Di Desaru

26.4.2011...petang yg agak tenang bagi aku utk release tension...

lepas exam je..aku tension sgt.....

dah la ngan 2 paper final yg kua semua soalan x dijangke...

ngan :) semakin menyepi...(miss u)

1 perkataan (jom g pantai)..

aku nie bukan la kaki g pantai..

tpi aku btol2 bosan..sunyi...

so..utk release tension blh gak la g pantai...gelak ketawa..

lagi pun dh x smpai setahun aku de kat desaru nie...

petang yg have fun gak la..

thank to :syafiqa maswan .Amieza Rafieza










Sunday, April 17, 2011

Always make me confuse

Tak ada yang pasti di dunia ini. Semuanya penuh dengan sebuah ketidakpastian yang menuntut kita untuk menarik sebuah keputusan. Paling tidak, keputusan itu akan membuatnya lebih pasti. Tapi, apakah itu menjamin segalanya menjadi pasti? Jawabannya adalah TIDAK…(cm someone:) bergantung pade keadaan

Ya,,,,memang tidak. Setelah keputusan kita ambil, akibat yang akan ditemui itulah yang akan menjadi tidak pasti. kita akan dihadapkan oleh keputusan-keputusan lain yang merupakan imbas dari keputusan sebelumnya. Apabila kita hendak meneruskan siklus ketidakpastian ini, kita akan menemui lagi kebingungan-kebingungan selanjutnya. Huff…membingungkan….

Entah sampai kapan semua itu akan berakhir. Mungkin sampai kita menutup mata nanti. Tapi, satu hal yang aku yakini, ini adalah sebuah proses kehidupan yang tak bisa dihindari. Harus dijalani dan harus dipelajari.

Yahhh….it always make me confuse… =(

Saturday, April 16, 2011

final exam..rabu:20.4.dah mule final exam..takut nye r..sebab sem 4 ni byk yg killer paper ngan pensyarah nye yg susah nk get mark..anyway aku akan try my best la.....hope result kali ni better dri sem lepas la..agi un tgl satu sem ag nk berjuang tok dapat the best dip..hope pointer aku akan maintain cm sekarang...good luck pade pelajar yg akan menduduki exam together with me...







Friday, April 15, 2011

15.3.xxxxx


thank 2 someone...
sebab selalu di samping aku..
walaupun byk cakap berulang kali
masih sabar mendengar..
the first anivesary
i'm happy with u....
who????
*perkenalan ini akan berkekalan
sampai mati...thank dear

Wednesday, April 13, 2011

PeNgENaLan YaNg MemBEri SeriBU mAKna.


firstly thank pade someone(love u) yg byk ajar aku life..
slama ni just jadi seorg puteri yg manje je kat umah..
tp perkenalan aku ngan die memberi seribu makne...
byk benda baru aku blajar...
thank sgt...
layanan family yg baik membuatkan aku suke
n suke n suke..
cume take time utk serasi....
thank dear...like3!!

Friday, April 1, 2011



Minggu Festival Kesenian

18 dan 19.3.2011 adlh minggu festival kesenian

perjumpaan pekekwa pde hari rabu 2 just nk bg tahu kepade

semua ahli pekekwa di wajibkan join festival nie..

30% byk uh....boleh skor nak A

"perasaan sedih.."

bab dh beli tiket nk bali phg...abah pun dh mtk cuti

bab ank die nk balik..last-last x jadi..

"somene" nie dh nasihatkan x yh balik..tp degil..

tgk-tgk.."saye akan patuh nasihat awk k."

Pada hari debaran join la aktiviti..

team aku nie pilih nasyid...hahahah..

memg kelakar teringat zaman sekolah...

mcm-mcm mslh yg dtg...

pde asl nye 9 org ahli..

tp ade r mslh cikit..tgl 6 je...

ape-ape pun kite org bersungguh-sungguh masuk..

bukan nak menang tapi sebab nk kan 30%..

team work aku...

(arina,khaty.eyka,ina,shida.)

lagu pun pilih mlm esok nye nk bertanding..

lagu :"hanya Tuhan yang tahu.".

dup..dup..x sngke plak dapat semi-final..

hahaahahah..

mule-mule dh tpikir msti bz gile..

utk semi final...team kiteorg pilih band dak-dak kelas

saje je mgtal nk try...

ape-ape pun thank s r pade band..bersungguh-sungguh

bgi semangat tolong kite org wlaupun susah

menyanyi menggunakan band...

kalah x dapat masuk final..

x pe.sebab kite org semua enjoy...

then akhirnye dpat gak r 30%

walaupun kalah kite org dtg pade hari final 2...

(gambar akan diupload nanti)

PEKEKWA

Ko-q yg wajib aku attend stiap hari rabu...

nyesal pun ade gak r join kelab nie...

aku ase sem4 nie la sem pling bz..smpaikan nk mkn pun x sempat

ni kan plak tido bape jam je r....nak selak buku lgi la x sempat..

dugaan kot.bab sem depan dah last dah aku at jb nie...

sedih pun ade..suke pun ade...heheh

ape-ape pun join kelab nie byk bg pengalaman la yg baru la...

Menari pun dah....x thu r bape markh dapat..

2 pun praktis 1 minggu je.

tarian gamelan...hahaha..

memag kelakar gile la..tapi ape-ape pun best la

ade team work yg bersatu utk hasilkan tarian nie...

selepas persembahan
sebelum persembahan