Pages

Saturday, April 30, 2011

Luahan Hati aku.....

Dup...dup...jam menunjukan 11.45
nak tido mate x ngantok...
dengan hanya luahan di blog dapat aku ceritakan..
mungkin ini care utk melegakan segalanya..
air mata aku jatuh lagi sehingga aku sendiri x tahu ble ia nye akan berhenti mengalir...
satu persatu terburai dari pp..
sambil aku menaip semakin laju air mate aku jatuh
tapi itulah hakikatnya..
Segala pertanyaan dan persoalan akn terhenti apabila aku menangis...

kenape awk buat saya mcm nie...
kenapa awk..kenape...
saya beri kepercayaan sepenuhnya kepada awk
saya memerlukan awk di sisi saya..
awk tahu x saya telah melepaskan org yang saya sayang demi awk
sebab dengan ape keputusan saya buat saya cikit pun x pernah menyesal
menerima awk adalah kehidupan baru bagi sya..
dan saya menerima awk seikhlas hati dengan tangan terbuka...
saya bagi sepenuhnya hati saya untuk awk sebab satu je
"SAYA SAYANG AWK"
tapi kenapa awk,,kenape,,,kenape,,,
awk wat saye mcm nie,,,,
awk selalu kate awk sayang saya...
"love u lalink"
setiap hari awk x pernah lpe utk ckp semua 2 pade saya...
saya telah buang semua kenangan saya pada die sebelum nie demi awk..
tpi kenapa awk x..kenapa....????
kenapa awk mesti simpan semua gambar die lagi..kenangan syg awk pada die
segala-galanya kenangan awk dengan die awk masih simpan..
lau awk betul-betul dah lupekan die..
awk x akan simpan semua kenangan awk ngan die
sebab awk ade saya...
perasaan saya tibe-tibe bertukar jadi satu perasaan
yang saya sendiri x yakin..
adakah apa keputusan yang saya buat nie betul...
adakah awk masih sayang kan die...
masih berhubung ngan die.
kenapa..kenapa awk...kenapa..

luahan ini diluahkan hanya utk aku lepaskan ape yg aku simpan
thank kepada pembace yg sudi mendengarnye..

4 ulasan:

Aqil Sulong said...

pembaca yg sudi mendengar ??

jiwang giler sepupu ak nie ? hahaha

sabo jela ~

noor mazriha bt zahari said...

ahhaahah..nie luahan dari hati weh..takut aku kali ke2 kena tipu lgi..ko nk defend aku dh ade kekasih..ayoyo

Aqil Sulong said...

msty la kne defend, ko je ta ckap gan ak sape yg kcau ko tuh ..

noor mazriha bt zahari said...

nak story ngan ko ni pjg..tpi 2 la bz memangjang nk jadi gabenor,,,hahhaahha..ade time aku story

Post a Comment