Pages

Wednesday, November 9, 2011

Gigitan Cinta Punca Strok
Assalammualaikum semua,,nk tulis entries kali nie seksa sbb x de mood, tpi memikirkan semua rerakan blogger mesti nk tgk juga entries baru jadi kuatkan semangat juga.....
I have problems now. Biasa lah, orang dewasa. Ahuks. Dewasa la kan, terpaksa jugak aku mengaku aku dah mula melangkah ke alam dewasa,masalah dan cabaran yang tidak mungkin akan berjaya dilalui oleh seorang emaja yang baru nak berjina-jinak dalam kehidupan.hmmmmmmmmmm...:(
Hey, cheers lah! Jangan la korang terus kerut-kerut dahi membaca entry ini hanya disebabkan penulisnya dalam keadaan tertekan. hehe. Its ok, you guys no need to worry kay, Im okayyy.








remaja keluaran 1 Nov 2011 say that , gara-gara terlalu cinta seorang remaja wanita di Auckland berusia 44thun lumpuh setelah terkena serangan sakit jantung akiba gigitaan cinta yang dilakukan oleh kekasihnya.wanita itu dimasukkan ke sebuah hospital akibat tidak mamapu menggerakkan tangan kirinya selepas kejadiaan itu.Doktor memeriksa wanita itu menumpai kesan love bite di badannya. daripada kesan gigitan cinta itu doktor dapat tahu punca berlakunya serangan jantung tersebut.

Tahukah kita semua gigitan cinta yang berlaku telah menyebabkan pembuluh darah rosak dan mengakibatkan pembentukan darah beku. darah yang beku tidak mengalir ke jantung dan boleh menyebabkan strok !

p/s "kepada remaja yang bercinta termasuklah diiri ini berhati-hatilah jangan disebabkan eksperasi cinta boleh membawa maut kerana lovebite akan meninggalkan kesan darah beku dan meyukarkan perjalanan darah (fakta)

2 ulasan:

Cik Gee said...

mak aih.... giler dasat...

asmat90 said...

okeyh,tkut kot..huhu..

Post a Comment