Pages

Saturday, November 12, 2011

rindu kengkawan di INSTEDT


malam yang sungguh kedinginan

kesuyiaan dengan bunyi-bunyi kipas,air,dan sebagainya

semakin bertambah sunyi diri ini..

kesunyiaan nie membuatkan aku teringat pade kawan-kawan


alangkah bagusnya kalau waktu-waktu sunyi ni
ditemani kekasih gelapku
muhamad faiz b.zakaria,no k/p-920831-01-5932
tapi die die boozy,,x pela..
jauh di mata dekat dihati


nie nk story..semua individu mesti ade kawan-kawan dari
kecik sampai la besar nie
cume yang membezakan ade ke kawan yg setia atau tak..
bile kite g ke sesuatu tempat mesti kite jumpe kawan
baru
tapi x bermakna kawan lame nie kite lupekan
..
ni akku nk cite sal kawan kat kolej yang rapat la ngan aku.
rindu la kat dieorg..sesangat..tahap gaban..


dulu ari2 jumpe..2 tahun setengah kejap jerk mase berlalu
u all memamg best la..
walaupun kengkadang bercanggah pendapat,bertengkar,ejek-mengejek.
perkara cm 2 merapatkan lagi hubungan kami..

segala cite yang happened waktu malam kat umah mesti keesokan pagi jumpe bercerita..
balik umah cite ngan kengkawan kat umh pasal perkara yang berlaku kat kolej...
seronok......:)

rindu sangat saat-saat 2
cume dah last sem ri 2...4 friend dari kami kurang rapat..
mungkin ade masalah sediri la..


happy sesagat bila dapat berita kami berempat dapat anugerah eksekutif
finally......
selalu salah seorang jerk bertukar ganti setiap sem..

------sory kalau entries kali nie membosankan..








ni la member2 yang rapat ngan aku..
baju melayu merah 2 hero aku.
kepada cikgu saye aku dia dan maoo..sory pic kamoo x de..
kamoo juga tergolong kawan rapat saye.....

3 ulasan:

aten faten said...

rindu lak memory ms kat instedt bila t'bce entry ni. :(

noor mazriha bt zahari said...

tahu x pe..walau pun instedt ad kekurgan dan kelebihan msin2..tpi kolej itu menemukan kite ngan kwn2 yg kite rindu nie

aten faten said...

instedt tetep d'hati, hehe. rindu lak nk g kolej blik. :)

Post a Comment