Pages

Tuesday, November 8, 2011


sahabat vs artis

Ada orang benci membaca kisah airmata saya..
Ada orang benci melihat senyuman saya.
Apakah maksudnya itu??




Apa salah saya??saye just nk share...menyukai sorg sahabat
bersamaan menyukai seorang idola...entries saye kali nie just nk shre pade pembace blog yg dikasihi.
semenjak-menjak nie saye minat gile ngan shiela hamzah (penyanyi) yg merupakan
ank andy lala....semua song yg die rakan kat youtube saye tgk.....rasenyer boleh kot die pewaris kepada penyanyi no 1 malaysia dato siti nurhaliza...
saye suke tgk shila nie sbb muke like be my best friend..bentuk muka yang berbentuk panjang.....

shiela merupakan penyanyi yang de stail,elegan dan gaya yang tersendiri yg org lain x nmpk..
cube u all tg dan teliti penyanyi mude nie..
n mose interesting die jug memiliki wajah yang cantik..
make perfect la!..



shiela hamzah

sahabat nie nk bagi tahu nape entries saye :sahabat vs artis" ....keduanya saye suke dan kebetulan bile diteliti muke dieorg nie nk hampir same may be sabb muke jenis panjang kot....opssss!!!!soryyy
sahabt name is :nur aimi amirah: saye oanggil die aimi..die memg cntik la..badan tinggi cm model n die jugak seorg yg free hair....x sangke semua persahaban nie berakhir mcm 2 jerk..sedih 2 memang la...
memang die seorg perempuan yg digilai lelaki..boleh ktekan couple dgn seseorg xpernah lame...setiap petang kami akan kehulur-hilir berjln naek ego s jumpe boy priend (dulu la( sekrg dah ade cinte akhir kini dan selamanya (paesh azek)....die juga selalu backup saye if anything terjadi n we together shre problem...
one time ade la story psl die sbb die telah memalukan sekolah sehingga die pindah sekolah mase form 4..dari jerantut die bertukar ke kuala lipis....semua org berckp mengenai hal die tpi saye stay x percaye smpai la satu hari saye tgk sndri..x sngk memg x sngke.tpi itu semua dugaaan buat nye..)perkara tersebut biala dirhsiakan kerana tidak mahu mengaibkan seseorg)

one day....ade something mengejutkan ade kwn saye ni bg thu aimi nk kwin but dengan suami org..ermmm...no komen la...banyak gak la staus kat wall saye dan rakan-rakan dipenuhi kate-kate g menyenagkan sehingga die terlah block kami semua.hahaahaha.....!!! terkezut

one msj die sent kat saye said die x pernah mara saye dan benci saye disebabkan saye juga rapat dengan yg lain bia die ngalah..semua kwn yg lain dh kutuk die mesti saye serba salah n i terkedut dont say anything..eeheeh..sampaikan kwin die x jemput saye pown x g just dpt tag pic die kwin dr kwn-kwn jerk...apepown saye tumpang happy if die happy..n the lat day saturdy saye jumpe die ngan husband die..msing-msing terkedu lihat muke msing-msig x bertegur dn kate aper-aperk..die ngelak dri saye dan saye pown ngelak dri die...dah hmpir setahun die kwin n what i know psl die..die belajr kat masterskills....smpai saye jumpe fb baru die..untill now die x approve lagi....n ade terbace kat wall akak die..die time 2 dekat kota tinggi ngah pktikal..ha..dah dekat sgt la 2 cume x thu jerk kat mane...

if die terbace blog saye..saye x pernh berdendm ngan kamoo..kamu bole cri saye anytime kamo suke..cume mebzakan adalah status.komu mira @ aimi dah berumah tangga but saye jiha masih bujang..




aimi amirah
sory just take pic form fb



kiri:shile hamzah
kanan:aimi amira...
walu muke x bpe seiras tpi cikit-cikit adela..


0 ulasan:

Post a Comment